Kjøpsvilkår

GENERELT


 

TUPPETUPP er en nettbutikk som drives av Jenserud Foto ans. Alt blir produsert gjennom Jenserud Foto.

Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du disse vilkårene. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning).
Det aller viktigste for oss er fornøyde kunder. Vi er lydhøre for tilbakemeldinger og vil alltid forsøke å legge til rette for en god handel. For øvrig skal ethvert kjøp av JENSERUD FOTO sine produkter og tjenester følge betingelsene som er listet opp i den følgende formelle standardteksten, med eventuelle tillegg eller endringer som er skriftlig avtalt.

 

 

BETALINGVed betaling benyttes enten PayPal eller bankoverføring.

Ved bankoverføring er det viktig at ordrenummer står i meldingfeltet (Dette finner du på ordrebekreftelsen). Betales til kontornr: 2020 32 14015

 

 

PRISERPrisene er inklusive merverdiavgift (moms) og det vil gå tydelig frem i kjøpsprosessen hva som er moms og eventuelt andre avgifter.

Prisene er også inkludert porto.

 

VED MOTTAK AV PRODUKTENEEtter at du har mottatt produktene, må du så snart du har anledning og innen rimelig tid, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Skader på produkt må meldes fra om innen 3 dager.

 

GARANTI OG REKLAMASJONDersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid (3 dager) etter at du oppdaget feilen eller mangelen.

Det er viktig at dere leser nøye gjennom navn og informasjon som blir sendt til oss, slik at det ikke er skrivefeil. Dere har ikke krav på nytt produkt eller å returnere om feilen ligger i informasjoen fra dere.

Om vi har gjort en feil, retter vi selvølgelig opp i dette.

 

 

ANGRERETTEtter norsk kjøpslov, har du ikke angrett på noe som er spesiallaget ut fra dine valg.